Hvis du har brug for fodpleje hjemme, er der en enkel og bekvem måde, at få det på. Som professionel fodspecialist, tilbyder jeg fodbehandling og lakering hjemme, via min mobile fodklinik.

Jeg har specialiseret mig i fodbehandling og som uddannet fodplejer, kan jeg behandle og pleje dine fødder bedst muligt.

Om det er hælrevner, hård hud på hælene, eller andre fodrelaterede problemstillinger, skræddersyer vi den bedste fodbehandling, for dine fødder, hjemme hos dig.

Få en behandling i dag

Få en skøn fodbehandling hjemme

Med min professionelle fodpleje hjemme, kan jeg hjælpe dig med at få sunde og velplejede fødder igen. Der tilbydes også fodbad, lakering, let fodmassage, samt afsluttende behandling med en velduftende og nærende creme, ved fodpleje hjemme* hos dig.

Jeg kan også give dig råd om, hvordan du kan forhindre yderligere hælrevner, nedgroede negle eller hård hud.

Som pårørende kan man føle sig helt tryg ved at booke et besøg. Min store erfaring som fodplejer, gør mig i stand til at imødekomme de fleste behov og gøre behandlingen tryg og givende.

Jeg tilpasser gerne faste besøg, så man slipper for at bestille tid, hver gang.

Du må meget gerne selv stille et kar samt et håndklæde til rådighed.

Ring og bestil tid til fodpleje

Bestil en tid ved min mobile fodklinik

Når du vælger at booke min mobile fodklinik og vælger fodbehandling hjemme i dine vante omgivelser, slipper du for besværet, med at tage til en klinik eller bruge transporttid herpå, du kan læne dig tilbage og nyde fuld forkælelse i eget hjem.

Med min udekørende fodpleje, kommer jeg direkte til dit hjem, på et tidspunkt, der passer dig bedst.

Uanset om du har brug for hjælp til hælrevner, hård hud, negle eller bare ønsker at forkæle dine fødder, med professionel fodpleje, kan jeg hjælpe dig med min udekørende fodpleje.

Kontakt mig i dag og at få en behagelig og bekvem fodbehandling i eget hjem på tlf. 93 89 03 79.

OBS: Fodpleje hjemme skal bestilles pr. telefon og kan ikke bookes online. Alle priser er inkl. kørselstillæg hhv. indenfor og udenfor bygrænsen.

Er du i tvivl om hvilken fodbehandling, du skal vælge, er du meget velkommen til at kontakte klinikken.

Kontakt os på 93 89 03 79