Negletekniker med fokus på kvalitet.

Som din negletekniker anvender vi kun de bedste produkter til vores neglebehandling, og derfor har vi valgt produktet CND Vinylux & Shellac, når vi laver en pedicure eller manicure.

Vi bruger kun de bedste produkter og teknikker for at sikre, at dine negle ser smukke og sunde ud. 

Besøg os og oplev en afslappende og luksuriøs behandling, der vil efterlade dig med smukke og velplejede negle. 

Bestil din tid i dag

Shellac og Vinylux neglelak 

CND Shellac kan anvendes på både hænder og fødder. Shellac er en speciel type neglelak, der hærder under en UV-lampe, og som kan holde op til 14 dage på neglene. Dog skal det nævnes, at flere kunder bibeholder en flot Shellac, i over 14 dage.

Denne type neglelak er særligt populær, da den er meget holdbar og giver en smuk glans. Shellac er også kendt for at styrke neglene og forbedre deres udseende.

Med dens holdbarhed og brede udvalg af farver og finish, kan du nemt skabe en smuk og langvarig manicure eller pedicure, der passer til din stil og personlighed.

CND Vinylux er en meget alsidig neglelak med en holdbarhed på op til 7 dage. CND Vinylux neglelak er af høj kvalitet, og neglelakken er fri for skadelige kemikalier.

Dette gør det til et sundere alternativ for dine negle, samtidig med at det stadig giver en smuk glans og farve.

Få lagt en smuk Shellac eller Vinylux lak

Kan man fjerne Shellac 

Shellac er meget holdbar og det kan være en udfordring at fjerne Shellac, hvis man prøver selv. Det er bedst at besøge en professionel negletekniker.

Vi vil bruge de rigtige produkter og teknikker for at fjerne Shellac neglelakken skånsomt og effektivt. 

Vi kan fjerne Shellac uden skade på naturneglen, idet der ikke files på denne. I stedet opløses den gamle Shellac og skrabes forsigtigt af.

Prisen for aftagning af Shellac er 150 kr. uden ny behandling og 100 kr. i forbindelse med ny behandling.

Book tid til en behandling

Du kan booke en tid til behandling her, og har du spørgsmål eller brug for mere information, så er du altid velkommen til at kontakte klinikken på telefon
93 89 03 79 eller ved online booking. 

Kontakt os for at bestille din behandling