Din kvalitetssikring for god og professionel behandling

Brænderigårdens Fodpleje & Velvære ejes af mig, Anna Ellegaard, uddannet fodplejer på en SADF-godkendt skole, som er din kvalitetssikring for god og professionel behandling.

Jeg er det ansigt, du møder, når du træder ind i klinikken i den gamle, gule gård. Klinikken er beliggende i hjertet af Horsens, inde i den gamle og bevaringsværdige Brænderigård, som emmer af en helt særlig, hyggelig atmosfære. Her er ro, tid og og mulighed for at koble helt af, mens du får din behandling - uden mange forstyrrelser fra det omgivende miljø.

Jeg tilbyder et udpluk af fodbehandlinger og neglebehandlinger, hvor ikke kun dine problemer er i fokus, men ligeså din velvære; enhver behandling bliver udført med udgangspunkt i netop i dig og dermed dine unikke behov.

Jeg er drevet af perfektionisme og entusiasme for mit fag, og uanset om du kommer med et problem, eller om du er her for din velværes skyld, arbejder jeg koncentreret og dedikeret.

Er du til den rolige behandling, er du mere end velkommen til at medbringe læsestof, en lydbog eller dit strikketøj, ligesom der altid er plads og lyst til en god sludder.