Pedicure henvender sig til dig, som ønsker dine negle behandlet. Her lakeres en helfarve med enten CND Vinylux eller CND Shellac eller fransk kant. Ønsker du mere forkælelse? Vælg en fod - og lægmassage eller en Collagen-maske til dine fødder for at fuldende din oplevelse. 

Trænger du og dine fødder til at blive forkælet? Så kan du hos Brænderigårdens Fodpleje & Velvære v/Anna Ellegaard i Horsens få en behagelig pedicure, der får dine fødder til at se smukke og velplejede ud. Til behandlingen sætter vi god tid af, så du kan nyde en afslappende pedicure.

Forkæl dine fødder med en pedicure 

Fødderne bærer os rundt dagen lang og er vores trofaste transportmiddel, og derfor er det vigtigt at give dem pleje, forkælelse og opmærksomhed.
Når du skal have lavet pedicure hos os, kan du læne dig tilbage og nyde en behagelig behandling i en afslappende atmosfære.

Vi starter hver fodbehandling med et blødgørende fodbad, der renser og giver fødderne næring. Herefter renses, klippes og tilrettes negle og neglebånd fjernes. Afslutningsvis bliver dine fødder smurt ind i en lækker fodcreme der passer til din hudtype, hvorefter pedicuren bliver lagt. Vi anvender kun kvalitetsprodukter under behandlingen, så din fødder får den bedste behandling.

Book en ny tid til pedicure