Vi møder verden med vores ansigt, vores smil og vores øjne. Heri ligger en stor del af vores selvopfattelse udadtil og vores selvtillid. Derfor tilbyder jeg i klinikken de populære behandlinger Last Lift og Brow Lift m/u farve samt styling og retning af bryn. 

Læs mere om Lash Lift og Brow Lift herunder:

LASH LIFT

I klinikken udfører jeg professionelt behandlinger til vipper og bryn, herunder lash lift og brow lift, brynstyling, farve samt retning af bryn. Et lash lift løfter og bukker øjenvipperne skånsomt og giver et flot og naturligt resultat.

Dine vipper får et naturligt løft og en smuk opadgående kurve med et lash lift. Vipperne syner længere, tykkere og sundere, ligger adskilt fra hinanden og bliver tydeligere markeret, så øjet synes større og mere åbent.

Last lift er en meget populær behandling, som mange kombinerer med køb af vores vippeserum og efterpleje, som på bare 8 - 12 uger styrker dine vipper, gør dem længere og plejer dem, således du opnår et endnu bedre resultat af behandlingen. Ligeså vælger mange at kombinere et lash lift med farvning af vipperne, så disse synes endnu tydeligere. 

De første 24 timer tåler dine vipper ikke vand. Undgå desuden sauna, makeup, ansigtsrens samt damp. Undgå ligeså at sove med vipperne trykket ned i puden og sørg for at pleje dine vipper efterfølgende. De første 24 timer samt en efterfølgende korrekt pleje vil forlænge holdbarheden af dine vipper og samtidig styrke dem. Jo bedre du passer på dine vipper, jo stærkere og fyldigere vil de blive - og jo længere holder din behandling.

Jeg vejleder dig under din behandling i, hvordan du bedst passer og plejer dine vipper, så du både forlænger og styrker dine vipper. 

BROW LIFT 

Et Brow Lift giver mulighed for at udnytte alle hår på brynene, så brynene synes fyldigere og får en flot og ensartet facon, som bare sidder lige præcis, hvor de skal. Uanset om du er til den populære trend “brushed up brows”, som giver et naturligt og let look, eller til klassiske bryn, der med en flot form lægger sig, som de skal, kan et brow lift være løsningen. 

Et Brow Lift definerer dine bryn tydeligere, hvorfor man selv på de øjenbryn, hvor der ikke synes at være mange hår, kan udnytte disse til at synes fyldigere. 

Inden behandlingen taler vi om, hvor definerede du ønsker dine bryn samt hvordan du ønsker, de skal være. Herefter udføres behandlingen, hvor jeg undervejs vejleder dig i at anvende plejende og nærende produkter efter behandlingen, som både vil styrke dine bryn og øge hårvæksten. 

Efter behandlingen anvendes der plejende produkter på dine bryn, så din behandling får den bedste start med de absolut bedste produkter for at øge holdbarheden og passe på dine bryn.
Mange vælger at kombinere behandlingen med farve, så brynene defineres tydeligere.

De første 24 timer tåler dine bryn ikke vand. Undgå desuden sauna, makeup, ansigtsrens samt damp. 

Behandlingerne har en holdbarhed på 6 - 8 uger og varer ca. 45 - 50 minutter. 

Efterfølgende pleje til både vipper og bryn forhandles klinikken.