Voksbehandling er en effektiv og skånsom metode til fjernelse af uønsket hårvækst. Med den rigtige voksbehandling kan du opnå langvarige og smukke resultater, som vil efterlade din hud glat og blød, selv længe efter din hårfjerning.

Hos Brænderigårdens Fodpleje & Velvære v/Anna Ellegaard tilbyder skånsomme og professionelle voksbehandlinger, i vores smukke og rolige omgivelser i Horsens.

Book en tid og få glatte ben

Hvor længe holder en voksbehandling?

Voksbehandling er en populær metode til hårfjerning. Det er ikke kun en effektiv metode, men der er også en række fordele i forhold til andre hårfjerningsmetoder.

Her er 3 fordele ved at få udført en voksbehandling

  • Langvarigt resultat: En af de største fordele ved voksbehandlinger er, at det giver et langvarigt resultat. Når du fjerner hår med voks, fjerner du hårene fra roden, hvilket betyder, at det vil tage længere tid for hårene at vokse tilbage.
  • Ny hårvækst: Hvor lang tid det tager, før der kommer nye hår ud, afhænger af din hårvækstcyklus og andre faktorer, men der går typisk mellem 2-6 uger, før du vil se ny hårvækst.
  • Mindre hårvækst: En anden fordel ved voksbehandling er, at det kan reducere hårvæksten over tid. Når du voksbehandler, fjerner du ikke blot hårene, men også hårsækkene.

Efter voksbehandling

Når du er færdig med voksbehandlingen eller voksning af ben, vil du sandsynligvis bemærke, at din hud føles glattere og blødere.

Dette skyldes, at voksbehandlingen også fjerner døde hudceller, hvilket kan efterlade huden mere glat og strålende.

Voksbehandlinger en skånsom metode til hårfjerning, hvilket betyder, at den sjældent forårsager irritation eller allergiske reaktioner.

Efter en voksbehandling er det vigtigt at tage nogle forholdsregler, for at beskytte din hud. Først og fremmest bør du undgå, at udsætte din hud for meget varme i de første 24 timer efter behandlingen. Dette kan omfatte at undgå varme bade, saunaer og træning, da varme og sved kan forårsage hudirritation.

Derudover bør du undgå at bruge produkter, der kan irritere huden, såsom parfumerede produkter eller produkter med alkohol.

I stedet kan du bruge milde produkter, såsom en blid lotion, for at berolige huden.

Book tid til en voksbehandling i vores klinik i Horsens 

Du kan booke en tid til voksbehandling her, og har du spørgsmål eller brug for mere information, så er du altid velkommen til at kontakte klinikken på telefon 93 89 03 79.

Få bløde ben, book en tid